Leefstijlcoaching

  • Al zóveel afvalpogingen gedaan maar de kilo's komen er toch altijd weer aan?

 

  • '' Ik houd een dieet altijd maar een paar weken vol! ''

 

  • '' Ik kom al aan als ik naar een koekje kijk. '' 

 

  • '' Ik heb het nu al zo vaak geprobeerd, het lukt me toch niet om af te vallen. '' 

 

Afvallen, of vooral het uitblijven ervan kan zorgen voor een hoop frustratie. Maar hoe komt het nu dat het steeds maar niet lukt?
Een volledig uitgeschreven dieet volgen waarin alle eetmomenten volledig voor je zijn ingevuld klinkt als een super makkelijke manier om je doel te bereiken. Doen wat op het lijstje staat en de kilo's vliegen er vanaf. Dat is wat er vaak beloofd wordt. In sommige gevallen werkt het nog ook! Maar in de meeste gevallen zijn de verloren kilo's ook binnen no-time weer terug. Simpelweg omdat het niet haalbaar is om de rest van je leven te eten volgens dat ene lijstje maar zeker ook omdat je niets hebt veranderd aan jezelf en aan jouw gedrag en juist dát is waar een gezonde leefstijl om draait.

 

 

Afvallen of een gezonde leefstijl is méér dan enkel 3 maal per dag sla eten, alle koolhydraten uit je dieet schrappen of tussen 18:00 uur en 12:00 uur de volgende dag niet eten. Het gaat om jou en jouw gedrag en gewoontes. Op het gebied van voeding, maar zeker ook op het gebied van beweging, sporten, stress en ontspanning. Samen met de leefstijlcoach ga je in deze praktische zaken op zoek naar goede, maar vooral haalbare (gedrags)veranderingen die bijdragen aan een gezonde leefstijl. Veranderingen die niet zorgen voor kortstondig, maar voor blijvend resultaat zodat het jojoën eindelijk een keer stopt!

 

 

Waarom wil je afvallen?

Wat zegt het cijfer op de weegschaal jou?

Wat levert het je op als je je streefgewicht hebt bereikt?

Hoe kan je jouw gedrag veranderen?

Hoe zorg je voor blijvend resultaat? 

 

 

'' Ik voelde mij zekerder en merkte dat ik sterker werd. En daarnaast viel ik af, maar dat voelde als bijzaak nadat ik mij gewoon lekkerder in mijn vel voelde zitten. ''

- Maaike -

Kennismaken met onze leefstijlcoach?