Personal training

Personal training bij de The Body Lab in Zevenhuizen is altijd persoonlijk en verantwoord. Er wordt rekening gehouden met jouw specifieke belastbaarheid en je gaat samen met de personal trainer aan de slag om jouw persoonlijke doelstellingen te halen.

 

Tijdens het eerste bezoek verricht de trainer diverse metingen zodat de fysieke gesteldheid goed in kaart wordt gebracht. Vanaf dat punt wordt het trainingsplan opgesteld en ga je samen met de trainer aan de slag om de doelstellingen te behalen! Met enige regelmaat worden de testen herhaald zodat de voortgang wordt bijgehouden en het trainingsschema eventueel kan worden bijgestuurd.

 

Bij The Body Lab vinden we het belangrijk dat je naast veilig sporten, vooral met plezier sport. De trainers van The Body Lab helpen je hier goed mee. Je sport samen met een gecertificeerde trainer die je zal uitdagen, coachen en helpen het plezier in het sporten te vinden en te behouden.

 

Samen sporten met een vriend, collega of familielid? Klik dan hier voor informatie over Duo Training bij The Body Lab.

 

Heb je nog vragen over personal training of een van de andere sportmogelijkheden, of wil je je direct aanmelden voor een gratis intake? Neem dan hieronder contact met ons op.