Duo Training

Afvallen, spieropbouw, vetpercentage verlagen of je conditie verbeteren. Wat jouw persoonlijke doel ook is, als je wilt kun je het bereiken. Maar hoe fijn is het om deze weg samen met iemand te bewandelen die in dezelfde situatie zit! Wil niet alleen jij, maar ook je moeder, dochter, oom, tante, buurvrouw of vriendin aan de slag met een gelijk doel? Daarvoor kun je terecht bij de Duo Training.

 

Tijdens de Duo Training wordt de training afgestemd op de gezamenlijke doelen van de sporters. Je gaat hier met 2 personen aan de slag.

 

Net als met Personal Training waarbij je volledige één op één begeleiding krijgt worden er bij de Duo Training ook diverse lichaamsmetingen uitgevoerd om zo de lichaamssamenstelling en de gezondheid ervan in kaart te brengen en de voortgang te kunnen monitoren.

 

Samen met je sportmaatje en de trainer werk je aan jullie doel tijdens een training waarin persoonlijke begeleiding, gezelligheid en verantwoord bewegen voorop staan! Wil jij samen met iemand starten met een gezondere levensstijl? Stel je vraag of meld je direct aan voor een GRATIS proefles via onderstaand contactformulier!