Boksen

Tijdens de bokslessen bij The Body Lab werk je op een leuke en uitdagende manier aan je conditie. Door de verschillende stoot- en traptechnieken is het een echte 'total-body workout'. De intensieve en explosieve bewegingen zorgen ervoor dat je hartslag in een razend tempo stijgt. De oefeningen voer je meestal uit in tweetallen, waarbij je op elkaars handschoenen, pads of trapkussen stoot.

 

De bokslessen vinden plaats op:

Zondagochtend om 10.15 uur.

 

Benieuwd geworden of boksen iets voor jou is? Je kunt je aanmelden voor een gratis proefles via het formulier onderaan de pagina!

Bootcamp

Tijdens de Bootcamp ga je in groepsverband met een instructeur de buitenlucht in om een uur lekker te trainen. Onderdelen van de training zijn bijvoorbeeld (hard)lopen, fitness-oefeningen, oefeningen met je lichaamsgewicht en spelvormen. Zo is de training niet alleen uitdagend, maar ook erg leuk en afwisselend!

 

Bootcamp is voor iedereen geschikt. De trainers zijn opgeleid om deelnemers met verschillende niveau’s of blessures goed te kunnen begeleiden.

 

De trainingen vinden in de zomer altijd buiten plaats, ook met een druppeltje regen, maar ook met een heerlijk zonnetje!

 

Nieuwsgierig naar onze bootcamp? De lessen vinden plaats op de volgende momenten:

 

Maandag van 19.30-20.30
Donderdag van 19.30-20.30

 

Meld je hieronder aan voor een gratis proefles.

 

Pilates

Pilates is een vorm van training die geschikt is voor zowel beginners als gevorderden.  Bij pilates wordt het hele lichaam getraind door middel van oefeningen op een matje. Het is een rustige vorm van training waarbij kracht, lenigheid en stabiliteit aan bod komen.

 

De pilateslessen vinden plaats op de volgende momenten:

 

Woensdagochtend van 09.00-10.00

Woensdagavond van 19.30-20.30
Zondagochtend van 9.00-10.00

 

Wil je een keer meedoen? Meld je via onderstaand formulier aan voor een gratis proefles!

 

Meld je hieronder direct aan voor een gratis proefles