Voedingsadvies

Honderd diëten, honderd deskundigen op TV en 100 waarheden, om GEK van te worden! Er gaan veel verhalen de ronde over de waar- en onwaarheden op het gebied van voeding en gewichtsverlies. De BGN erkend gewichtsconsulent van The Body Lab helpt je om duidelijkheid te scheppen in deze weerwar van geruchten en verhalen. Samen ga je aan de slag met het verbeteren van jouw gewoonten en gewenningen op het gebied van voeding, bewegen en levensstijl.

 

Je zult geen toverpil, poedertje, shake of crashdieet krijgen. Dicht bij jezelf blijven en veranderingen aanbrengen die ook op de lange termijn vol te houden zijn, zorgt voor resultaat op de lange termijn. Hiermee voorkom je ook het welbekende jojoën en heb je zelf alle kennis in huis om de gezonde en bewuste keuze te maken.

 

Eten (of niet eten) mag geen straf worden. Het gaat om jouw doelen en om wat jij belangrijk vindt. Als je het wil, dan kan het, wat je doel ook is!

 

Ben je benieuwd wat de BGN erkend gewichtsconsulent voor jou kan betekenen? Vul onderstaand formulier in om contact op te nemen of direct een afspraak te maken.

 

Bellen, mailen of WhatsAppen kan natuurlijk ook naar info@thebodylab.nl of 0683777458!