Wie zijn wij?

 

In het voorjaar van 2018 hebben wij The Body Lab opgericht. We zijn begonnen met het geven van Personal Training en Dyanne heeft daarnaast het fysiotherapeutische gedeelte opgezet. Al snel kwamen daar de groepslessen Bootcamp en Pilates bij, intussen heeft Johan zich ook gespecialiseerd als gewichtsconsulent en leefstijlcoach.

 

Deze disciplines bij elkaar vormen een uitstekende combinatie omdat wij denken dat voeding, training en oefening een preventieve werking hebben op klachten en blessures en de sleutel is tot een snel herstel mocht er sprake zijn van een blessure.

 

Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Het behandelplan, trainingsschema of voedingsadvies wordt dan ook altijd samen met jou besproken en afgestemd op jouw specifieke wensen, doelen en/of lichamelijke conditie. 

 

Benieuwd wat wij precies voor je kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op

 

Dyanne

Fysiotherapeut, Personal Trainer, Medisch Fitness Trainer en eigenaar van The Body Lab. Dyanne Koeman is geboren op 23 augustus 1992 in Den Haag en woont sinds medio 2017 in Zevenhuizen. Ze heeft diverse opleidingen gedaan in de richting van sport en gezondheid en heeft zelf ook jaren op het hoogste niveau gekorfbald. Haar passie is het helpen van mensen met het behalen van hun persoonlijke sportieve doelstellingen en hen pijnvrij te laten bewegen. Om nog actiever aan de slag te gaan met deze passie heeft Dyanne in april 2018 de deuren geopend van The Body Lab in Zevenhuizen waar zij een vernieuwende fysiotherapie praktijk en personal training studio heeft neergezet om een bijdrage te leveren aan een gezonde en fitte samenleving in de gemeente Zuidplas en omgeving.

Johan

 

Sinds 2017 ben ik samen met Dyanne in Zevenhuizen komen wonen en enkele maanden later zijn we gestart met The Body Lab in de Dorpsstraat. Ik heb vele jaren gewerkt als manager in de Retail. Naast mijn werk ben ik fanatiek korfballer en heb ik ruim 12 jaar diverse teams getraind en gecoacht. Naast het korfbal heeft Dyanne mij de laatste jaren langzaam maar zeker verder geïnfecteerd met het ‘sportvirus’. Hierdoor ben ik mij steeds verder gaan verdiepen in het geven van trainingen, het geven van voedingsadvies en coaching op het gebied van gezondheid.

Omdat ik niet veel energie meer haalde uit mijn toenmalige werk heb ik het beste van alles gecombineerd en heb ik sport, coaching en ondernemen, samen met Dyanne samengebracht in The Body Lab.

Aan de slag gaan met jouw persoonlijke doelen en er alles aan doen om deze doelen te behalen! Eerlijkheid, gezelligheid en resultaatgerichtheid vind ik belangrijk en dit zal je dan ook terugzien tijdens mijn trainingen en (voedings-)consulten.

Wil je eens verder kennis maken? Klik hier om direct contact op te nemen of bel, mail of WhatsApp!